Picó construirà un magatzem de matèria primera i torró acabat al polígon públic Espartal

La Conselleria d’Economia Sostenible li ha adjudicat 6.000 metres quadrats del parc empresarial de l’IVACE i la coneguda empresa famil-liar farà una inversió de 672.831 euros, garantirà el manteniment de 50 llocs de treball i en crearà tres de nous

L’Ivace, dependent de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, ha adjudicat 9.225,47 m² de sòl industrial als parcs empresarials de Xixona, Utiel i Alcalà de Xivert que suposaran una inversió de 872.831 euros i la creació de 12 llocs de treball. Al Parc Empresarial L’EspartalIII de Xixona s’han adjudicat, en la modalitat de compra venda, un total de 5.953,88 m² a Turrones Picó S.A., dedicada a la fabricació i comercialització de torrons i dolços.Aquestes adjudicacions s’han produït en el primer i segon termini establit en el plec de condicions per a la comercialització de parcel·les i naus industrials als parcs empresarials promoguts per l’Ivace. El plec es troba actualment en el tercer termini per a la presentació de sol·licituds que finalitza el pròxim 3 de maig de 2019.Al Parc Empresarial L’EspartalIII de Xixona s’han adjudicat, en la modalitat de compra venda, un total de 5.953,88 m² a Turrones Picó S.A., dedicada a la fabricació i comercialització de torrons i dolços.

L’empresa torronera construirà en aquesta superfície una nau-magatzem de conservació i logística de matèries primeres i productes acabats que permetrà el manteniment de 50 ocupacions i la creació de tres nous llocs de treball, segons explica la Conselleria d’Economia Sostenible. Així mateix, aquesta adjudicació suposarà una inversió de 672.831,30 euros en L’EspartalIII per part de TurronesPicó.La instal·lació d’aquesta empresa aportarà un major valor afegit a aquest parc empresarial que es troba situat en un dels entorns de major tradició del sector agroalimentari de la província d’Alacant i de la Comunitat, especialitzat en la producció de torró, xocolate i dolços i seu del Consell Regulador de Xixona i Torró d’Alacant, segons explica en la seva nota de premsa oficial la Conselleria que dirigeix Rafael Climent http://www.indi.gva.es/es

L’empresa de la família Picó explica en el seu web http://turronpico.com/  que “és un projecte que ens il.lusiona des de fa temps i aquest és un important pas endavant que ens hi apropa al nostre objectiu en esta parcela, el qual és construir un gran magatzem per la conservació i la logística en productes acabats i matèries primeres. Els nostres torrons, dolços, xocolatas, pastels i gragees aviat tindran una nova casa!”, explica Turrones Picó de manera il-lustrativa.Els nostres torrons, dolços, xocolatas, pastels i gragees aviat tindran una nova casa!”

Rafael Climent, conseller d’Economia, amb José Enrique Garrigós, president del Consell Regulador, i la regidora d’Urbanisme, Teresa Carbonell, a Xixona./FOTO CONSELLERIA

Amb 15 mil.lions d’euros de facturació en l’exercici econòmic de 2017, Turrones Picó forma part del privilegiat grup de 10 empreses torroneres i de dolços més grans d’Espanya, tal i com ja va informar al desembre el blog Made in Jijona https://madeinjijona.com/antiu-xixona-el-lobo-jose-garrigos-y-pico-en-el-podium-de-10-mayores-fabricantes-de-dulces-navidenos-de-espana/.

Nuevo Tollo

Al Parc Empresarial Nuevo Tollo d’Utiel, l’Ivace ha adjudicat 900,45 m² a una empresavitivinícola que invertirà 100.000 euros en l’adequació de la superfície per a adaptar-la a la seua activitat.L’adjudicació s’ha produït en la modalitat de dret de superfície i suposarà la creació de tres noves ocupacions.Així mateix, a Utiel s’han adjudicat 371,14 m² que es destinaran a serveis de mecànica. Per a això, es preveu una inversió inicial de 100.000 euros i la creació de tres llocs de treball. L’adjudicació s’ha produït en la modalitat de dret de superfície.

El Campaner

Al Parc Empresarial El Campaner d’Alcalà de Xivert l’Ivace ha adjudicat 2.000 m² a una empresadedicada a la producció i comercialització de fruites, verdures i hortalisses que preveu la creació de tres noves ocupacions.Presentació sol·licitudsLes persones interessades en alguna de les parcel·les i/o naus industrials que comercialitza l’Ivace poden presentar la seua sol·licitud, juntament amb la documentació preceptiva, en el registre general de l’Ivace (Ciutat Administrativa 9 d’octubre. Torre 2, C/ de la Democràcia, 77), o als ajuntaments dels municipis d’Utiel, Xixona i Alcalà de Xivert. La informació sobre els plecs de comercialització es troba disponible en la web www.ivace.es  i també es poden realitzar consultes en el telèfon 96 120 96 26 i a través del correu promocion.ivace@gva.es.