CiudadesGandia

La previsió d’ocupació hotelera de Gandia durant la primera quinzena d’agost arriba a les xifres del 2019

Un índex molt similar al que presentava la ciutat el 2019 (abans de la pandèmia), on també es va situar prop del 90%.

La previsió d’ocupació hotelera durant la primera quinzena del mes d’agost a Gandia i platja arriba en aquests moments a un 88%, segons les dades facilitades pel departament de Turisme del consistori. Un índex molt similar al que presentava la ciutat el 2019 (abans de la pandèmia), on també es va situar prop del 90%. En el cas de Gandia, l’ocupació puja al 96% mentre que a la platja s’arriba al 87% de mitjana.

Les xifres consoliden la bona tendència que ha estat marcant Gandia com a destinació turística de referència a la Mediterrània. La previsió apunta que l’agost finalitzarà amb un percentatge d’ocupació superior a les previsions a causa de les reserves d’última hora.

«Les xifres, molt similars a les de l’any 2019, vénen a consolidar tendències que s’han marcat darrerament«, ha assenyalat Balbina Sendra, regidora de Turisme. A més, l’edil ha afegit que «en termes globals estem davant d’una de les millors temporades, i encara queda molt estiu«.