CiudadesGandia

Pro Música Gandia guanya el VII premi a la Trajectòria Cultural

L’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha assistit a l’acte d’entrega del guardó a la seu de Foment AIC

La Societat de Foment de l’Agricultura, la Indústria i el Comerç de Gandia va celebrar ahir de vesprada el VII lliurament del premi a la Trajectòria Cultural. Aquest guardó va nàixer en 2017 arran del nomenament de la ciutat com a Capital Cultural Valenciana, i té un caràcter honorífic.

Enguany, l’entitat ha entregat el reconeixement a l’associació Pro Música Gandia, en reconeixement als quasi 30 anys que porta acostant este tipus d’art als ciutadans del municipi.

Durant la cerimònia, l’alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha posat en valor el treball de l’organització que, al llarg de la seua trajectòria, ha dut a terme més de 200 actuacions de tota classe amb l’objectiu de “fer de la música clàssica un sentiment i continuar sumant més seguidors que desperten l’afició per aquest estil”.

A més, ha expressat el seu agraïment per l’organització d’este esdeveniment “sinònim del reconeixement al treball, la cultura valenciana i l’orgull de la ciutat”.