CiudadesGandia

Gandia incrementa el seu parc públic d’habitatges amb 106 pisos nous

Seran destinats a habitatges en règim de lloguer assequible a Santa Anna.

El regidor delegat d’Habitatge, Vicent Mascarell, ha informat aquest dijous que el Gandia comptarà amb 106 nous habitatges que seran destinats a habitatges en règim de lloguer assequible a Santa Anna.
Aquesta mesura s’emmarca en les subvencions concedides pel Consell dins el Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència 2021-2026, finançat per la Unió Europea, amb fons Next Generation EU.
Tal com ha explicat Mascarell, els habitatges se situaran a dos solars propietat de l’Entitat Valenciana d’Habitatge i Sòl (EVha), dependent de la Vicepresidència Segona i Conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge.
En aquests terrenys i amb l’ajuda europeua, la UTE Urbania i Visoren construirà els dos edificis que seran gestionats per aquesta UTE.
«Estem davant d’una molt bona notícia que avala la feina ben feta des del departament d’Habitatge de l’Ajuntament de Gandia. Aquests 106 habitatges se sumen als 72 pisos de la primera promoció pública que s’executarà a la ciutat en més de deu anys i tot això ho farem al sector de Santa Anna» «El govern municipal té com un dels seus objectius principals per a aquesta legislatura poder facilitar l’accés a l’habitatge perquè tothom que ho desitge puga desenvolupar el seu projecte de vida a la nostra ciutat. Per això estem aconseguint sumar a aquesta estratègia altres administracions o atraient la inversió privada, ja que des de l’àmbit estrictament local seria complicat dur a terme aquestes polítiques».
«No ens conformem. Continuarem treballant en aquesta línia i des del departament ja estem estudiant iniciatives amb aquesta i altres fórmules que ens permeten continuar augmentant el parc públic d’habitatge» va finalitzar.