CiudadesRAfelbunyol

20 dones treaballaran i es formaran als tallers d’ocupació de Rafelbunyol

Les dues especialitats formatives d’enguany són Serveis Administratius i Atenció Sociosanitària de Persones Dependents en Institucions Socials

Hui han donat començament els taller d’ocupació de Rafelbunyol. Uns tallers que per primera vegada estan ocupats únicament per dones i que han sigut possibles gràcies a la subvenció de de 532.480 € del Labora.

«Treballem per la igualtat d’oportunitats i la millora de l’accés al mercat laboral de les dones. La continuïtat d’aquests programes de foment de l’ocupació en el municipi, posades en marxa amb el suport d’altres administracions, és importantíssim perquè les alumnes, parades de llarga duració, reprenguen la seua carrera professional» afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.

“Tenim com a màxima prioritat oferir recursos per a la millora de l’ocupabilitat Aquest programa mixt d’ocupació i formació ens permet contractar a 20 alumnes-treballadores i quatre professionals, que formen l’equip directiu i docent durant un any” assegura  Sandra Arnedo, regidora d’Ocupació.

Les dues especialitats formatives d’enguany són Serveis Administratius i Atenció Sociosanitària de Persones Dependents en Institucions Socials, permetent-les fer les pràctiques també a la localitat. El grup d’atenció sociosanitària realitzarà les pràctiques formatives en la Residència Verge del Miracle, i el grup d’administració donarà suport a les diferents dependències municipals.