CiudadesRAfelbunyol

Más de 90 xiquets participan al  plan concilia durante las vacaciones de Pascua

L’Ajuntament de Rafelbunyol ha posat en marxa, per tercer any consecutiu, una escola conciliadora per a aquest període festiu.

Una activitat que ha començat hui i en la que participaran fins al 5 d’abril més de 90 participants d’entre 3 i 12 anys.

Durant aquests dies «les xiquetes i xiquets de Rafelbunyol gaudiran d’activitats lúdiques, esportives i de jocs grupals, en aquesta escola posada en marxa per a facilitar la conciliació de la vida familiar i laboral en aquest període de vacances escolars de Setmana Santa» declara Alfons Lucas, regidor d’Educació, Infància i Joventut.

«Aquests tipus d’escoles conciliadores, com mostra l’alta participació, són molt necessàries i molt demanades per les famílies. Es tracta d’una alternativa lúdica per als més xicotets i xicotetes de la casa, a la vegada que afavorim la conciliació familiar» afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.